Wie zijn wij?

Piratenfeestartikelen is van start gegaan in april 2009 en is een onderdeel van Wireca Webshops. De feestwinkels van Wireca Webshops voldoen aan alle wettelijke eisen die aan webshops gesteld worden. Daarom zijn wij ook aangesloten bij Winkelwinkel Keur.

Wij vinden het belangrijk dat de klant een duidelijk beeld heeft van de artikelen in de webshop. Daarom proberen wij de artikelen zo uitvoerig mogelijk te beschrijven en staan er enkel artikelen in de webshop die op dat moment op voorraad zijn. Wij leveren dan ook direct uit eigen voorraad en hebben daarom een korte levertijd. Vaak heeft u de artikelen al de volgende dag in huis.

Doordat de feestwinkels van Wireca Webshops gezamenlijk inkopen, vaak direct bij de importeurs, kunnen de artikelen voorzien worden van scherpe prijzen. Zo betaalt u als klant nooit teveel.

De webshops van Wireca Webshops zijn goed bereikbaar en zullen bij problemen altijd voor de beste oplossing voor de klant gaan.

Dit zijn de kenmerken die wij van Wireca Webshops belangrijk vinden.


Handelsnaam                        Wireca Webshops
Webwinkel                             Piratenfeestartikelen.nl
Adres                                      Schoener 19
                                                7944 RS Meppel
                                                Nederland
Telefoonnummer                 +31 878 707080 bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur
E-mailadres                           info@piratenfeestartikelen.nl
KvK-nummer                         08170511
BTW-identificatienummer  NL0997.85.547.B02