Betaalmethoden


iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Wanneer u betaalt met iDeal, ontvangen wij een betalingsbevestiging van uw bank en kan de bestelling direct verwerkt en verzonden worden. Aan deze betaling zijn geen kosten verbonden. Dit is veruit de meest gebruikte betaalmethode.

Bancontact is de Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen en vergelijkbaar met het Nederlandse iDeal. Klanten kunnen vanuit België veilig betalen via Bankcontact. Ook hierbij geldt dat de bestelling direct verwerkt en verzonden kan worden. Aan deze betaling zijn geen kosten verbonden.

Bankoverschrijving
. Hierbij maakt u het bedrag van uw bestelling over via uw eigen bank middels een overschrijving. Wanneer het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening, wordt uw bestelling verwerkt en verzonden. U ontvangt in de bevestigingsmail van uw order de instructies voor de betaling. Aan deze betaling zijn geen kosten verbonden. De artikelen van uw bestelling blijven 5 dagen voor u gereserveerd. Wanneer geen betaling volgt, vervalt uw bestelling. U ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Afhalen en contant betalen. Het is mogelijk uw bestelling bij ons te komen afhalen en contant te betalen. U heeft dan geen verzendkosten. U kunt tijdens het bestelproces in de webwinkel kiezen voor de optie: ophalen en contant betalen bij afhalen. Voor afhalen wordt dan een afspraak gemaakt.

Betaling bij aflevering (Rembours)
Bij een remboursbetaling betaalt u uw bestelling aan de postbode die bij u aan de deur komt. Als u voor de optie levering onder rembours kiest, kunt u via de bestelmodule kiezen voor ‘vooruitbetalen’. Bij het veld ‘opmerkingen over uw bestelling’ vermeldt u uw keuze voor levering onder rembours. U ontvangt van ons daarna een aangepaste factuur. Bij deze betaalmethode komt er een bedrag van € 14,40 bij. Zodra wij zien dat het bedrag voor verzending op onze rekening is bijgeschreven, nemen wij uw bestelling in behandeling en wordt deze verstuurd.